Rock en metal lessen in Den haag
Den Haag

Gitaarlessen op andere locaties.

Naast het geven van gitaarles op mijn eigen locatie in Den Haag geef ik ook Privélessen en groepslessen op andere locaties.


Privélessen aan huis kunnen uitkomst bieden aan mensen die om wat voor reden dan ook aan huis gebonden zijn. Maar ook simpelweg omdat je geen zin hebt om er uit te gaan.

Groepslessen kunnen een goed idee zijn voor bedrijven of instellingen die iets willen doen voor een groep mensen. Denk aan mensen met een beperking, werknemers, cliënten, leerlingen enzovoort. Maar ook particulieren groepen zijn welkom.

Ik kan indien gewenst passende begeleiding meenemen tijdens de lessen. Zie link voor meer informatie over de begeleiding. Begeleiding voor mensen met een beperking Den Haag

Meer informatie over lessen uw locatie.

Priveles aan huis

Groepsles op uw locatie of aan huis

Verlengde schooldag (VSD)

De VSD regeling is een regeling die scholen de mogelijkheid geeft de kansen van kinderen te vergroten door ze op allerlei vlakken extra te ondersteunen. Dit gebeurt door ze te stimuleren hun ontwikkelbare vermogens te ontdekken en te leren gebruiken. B.v. theater, sport, cultuur en in dit geval gaat het natuurlijk over de kunst van het gitaarspelen.

Voor meer informatie of aanvragen

Telefoon: 0643437140
Mail naar jlvermeulen@casema.nl