Rock en metal lessen in Den haag
Den Haag

Gitaarles Midden-Delfland

Gitaarles in Midden-Delfland is Schipluiden, Den Hoorn, Maasland, Maassluis, De lier, Het woudt, Honselersdijk, enzovoort. Maar ook de wijken Tanthof-West en Buitenhof in Delft komen in aanmerking voor lessen bij u aan huis.

De lessen

De gitaarlessen vinden plaats in groepen van 6 tot maximaal 10 personen. Soms lukt het ook om kleinere groep te plaatsen.

Mensen vomen zelf de groepen. Denk aan een groep vrienden, vriendinnen, collega's enzovoort. Aanmelden kan op ieder moment. De gitaarlessen vinden plaats op een door u aangeboden locatie. Bijvoorbeeld bij u thuis of iedere andere geschikte locatie. De lessen vinden plaats op donderdagavond.

Lesduur van de groepen

- 6 t/m 8 personen 50 minuten.
- 9 t/m 10 personen 60 minuten.

Cursus

De lesstof wordt aangepast aan het niveau van de leerlingen. In de beschrijving hieronder uitleg over de populaire beginners cursus slaggitaar.

Tijdens deze oriëntatie-cursus slaggitaar maken we een begin met het begeleiden van simpele liedjes. In de volksmond ook wel kampvuur of singer-songwriter liedjes genoemd. Men leert de basiskennis die nodig is om het gitaarspelen onder de knie te krijgen. Denk aan het aanleren van een goede speeltechniek, het leren spelen van akkoorden en ritmische oefeningen, het leren lezen van tabulatuur en het omgaan met een plectrum. Ook allerlei termen die vaak worden gebruikt door gitaristen komen aan bod.

De kosten van cursus en de lesvoorwaarden

De kosten voor 12 lessen zijn 179,- euro per persoon (incl. btw, lesmateriaal en voorrijkosten)

Een plek wordt gereserveerd door vooruitbetaling van het cursusgeld via een bankbetaling. Voor alle cursussen gelden mijn algemene lesvoorwaarden

Ik wil graag meedoen, hoe schrijf ik mijzelf in?

Dit gebeurt simpelweg door te bellen of te mailen. Bellen kan op werkdagen tussen 11:00 en 15:00 of in het weekend. Wil u meer informatie, twijfel niet om contact op te nemen!

Gitaarschool Jan Vermeulen

Telefoon: 0643437140
Mail naar jlvermeulen@casema.nl

Gitaarcursus-Schipluiden