Rock en metal lessen in Den haag
Den Haag

Voorwaarden

Om mijn werk goed te kunnen blijven uitvoeren moet ik een aantal regels stellen.
Ik vraag om begrip voor de volgende voorwaarden.

-Betalen.
-Stoppen met de lessen, restitutie van lesgeld.
-Afwezigheid tijdens de lessen.
-COVID-19 (Corona).
-Cursus en groepslessen.
-Vakanties.

Betalen.

Er worden minimaal 4 lessen vooruit betaald. De lessen worden goedkoper naarmate je er meer inkoopt. (zie het 'prijzen' gedeelte van deze website).

Stoppen met de lessen, restitutie van lesgeld.

Ik hanteer geen opzegtermijn maar er is geen restitutie van lesgeld mogelijk.

Afwezigheid tijdens te lessen.

Wanneer je gitaarlessen bij mij komt volgen maken wij samen afspraken over een dag en een tijd. Vanaf dat moment kan je op mij rekenen. Andersom verwacht ik dit ook van jou.
In de gereserveerde tijd kan ik geen andere leerlingen aannemen.

In principe worden lessen niet verplaatst. Wanneer bij hoge uitzondering een les wordt afgezegd (b.v. een sterfgeval) zal deze binnen twee weken worden ingehaald. Hierna vervalt de inhaalmogelijkheid. Als een les later dan 24 uur van tevoren wordt afgezegd (ongeacht de reden) kan deze niet meer worden ingehaald en zal worden doorberekend.

Mocht ik door omstandigheden zelf niet in staat zijn les te geven wordt de les uiteraard niet gerekend.

COVID-19 en ziekte.

Wanneer je ziek bent kom je niet naar de les maar volg je de les online via videobellen. Als ik zelf ziek ben gelden uiteraard dezelfde regels. In het algemeen houd ik mijzelf en anderen aan de richtlijnen van het RIVM.

Cursus en groepslessen op andere locaties.

Data, tijden en locatie worden in overleg gekozen en vastgezet. Geplande data, tijden en locatie kunnen niet worden gewijzigd. Gemiste lessen door leerlingen (ongeacht de reden) kunnen niet worden ingehaald. Gemiste lessen door afwezigheid van de docent worden indien mogelijk ingehaald.

Reservering gebeurt door het overmaken van het volledige cursusgeld via een bankbetaling. Vanaf drie weken voor aanvang van de lessen of cursus is er geen restitutie van het lesgeld meer mogelijk, tenzij door eigen gebrek een cursus niet kan doorgaan.

Op andere locaties wordt de lesruimte tijdens de duur van de lessen kosteloos aangeboden door de afnemer van de lessen. Een aangeboden leslocatie wordt voor aanvang van de cursus bezocht om te beoordelen of deze geschikt is voor het geven van de lessen.

Vakanties.

In de schoolvakanties geef ik geen lessen. Over deze perioden betaal je niets! Vakanties worden door mij zo ver mogelijk van te voren bepaald en vastgezet en zijn onderdeel van de lesvoorwaarden. Vakanties van leerlingen buiten mijn vakanties worden doorgerekend. Download de vakantiedata hieronder via de links.

Vakanties (Doc) Vakanties (Pdf)